Bir projem var ve neyazakki neredeyse tüm alan adları reglenmiş.Bir tane kafama yatan bir domain buldum ancak bu direk keyword dışı ve aynı karakteri iki kere içeriyor.Örn : oyuun, filmm gibi.Sizce bu gibi karakter oynamaları ile sonuç elde edilebilirmi ?
Düşüncelerinizi, deneyimlerinizi yazabilirseniz sevinirim.
Birkaç arkadaşın yorumunu okudum,domainin eskisi kadar önemi kalmadığını söylemişler. Kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum. Yeni Bir Dizi Sitesi Açtım,Domaini o dizi ile ilgili koydum,bir tema buldum ve içerik girdim. Temam sorunlu çıktı google'da indeks aldırmadı. Yani açtığım konular koyduğum bölümlerin hiçbiri google'da çıkmadı. Sadece etiket kısımları çıktı,
www.... ..com/tag/barış şeklinde yani tıklasan bile etiketin indeksine götürüyor o bile doğru düzgün değildi. Anlayacağın baya sorun yaşadım seo bakımından,index bakımından. Fakat sonuc ne bilmek istermisin ? Siteyi açalı 1 ay olmadı şuanda google 1.sayfa 5.sırada site. Sadece domain adı yüzünden. Ve aranılan kelime Türkiye de aylık 60 Bin Civarı aranmaya sahip bir dizi
Edit:2 gün önce de GoDaddy hesabım kapandı domaine bişey olmadı ama bir anda sıra düştü 13.sıraya gerilemiş şimdi baktım. Domain adı çok önemli şahsi fikrim
Sıfır seo , tema hataları , index bile alamamasına rağmen aylık 60bin Aranan bir Dizi 1.Sayfa 5.Sırada 1 Hafta yerini korudu ve açılalı 3 hafta olmuştu