Verdiğiniz bilgiler;
-2 hafta süre
-Milyarlar kazanmayı hedefliyorsunuz (yeni paraya çevirelim, ayda binlerce lira diyelim)
-2 bin lira paraya ihtiyacınız var
Benim yorumum;
Oranlarınızda hata var diye düşünüyorum. Açtığınız konu bana mantıklı gelmedi. Ben de girişimciyim, benim de aktif olan girişimlerim var ancak sizin ROI (return on investment) (yatırımın geri dönüşü) oranlarınız saçma derecede yüksek, bu da ya iş planınızda ya da yaptığınız pazar araştırmasının sonuçlarında bir hata olduğunu gösteriyor. Çünkü internet yeni bir şey değil, bu yüzden "yeni bir şey yaptım, bunun hiçbir eşi yok, anlatırsam çalarsınız pis herifler" yaklaşımı pek doğru değil. Her gün yüzlerce girişimle ilgili mail geliyor, yazıcıdan çıkarıp duvara assam evin her yeri girişimle dolar. Sadece açtığınız bu konudan bile hiçbir yabancı girişim blogunu takip etmediğinizi çok rahat söyleyebilirim.
Bu kategoriye o kadar insan geliyor ki sizin gibi, arka sayfaları gezseniz gülmekten ölürsünüz. Hazır phpfox scriptiyle facebook'u geçenler oldu, twitter'ı toprağa gömenler oldu, sosyal ağ tanımını baştan yazanlar oldu, oldu da oldu. Ne delikanlılar harcandı gitti burada, bir bilseniz. 10 günde kapanan "devrimsel" sosyal ağlar gördüm ben.
Sonradan yapacağınız muhtemel hataları ve paranızı boşa harcamanızı önlemek için yazıyorum bunları, beni lütfen yanlış anlamayın. Ben size başarılar dilerim, ancak yaptığınız araştırmalarda hata var diye düşünüyorum, bu konuyu tekrar düşünmenizi öneririm.
Mesajımı tamamen iyi niyetle yazdım, lütfen yanlış anlamayın.