Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teknik detay örnek vererek konuyu anlatman daha ileri götürebilirdi demiştim, gene söylüyorumki örneksiz bu tip bilgilerin akılda kalıcı olması zor dolaysıyla ben eksikleri söyledikten sonra kendim konu acabilirdim zaten. Konuya katkın olsun diyosan eğer bir yazıdaki başlığa uygun suggest yani benzer kelimelerin geçmesi konundaki başlık sorunlu bile olsa anlattıgın konuya benzer kelimeleri makale icinde kullanman oldukca faydalı olacaktır, denedim bizzat benden bu kadar sizede tavsiyem gerekli detay olmadıktan demosuz olduktan sonra konunun akılda kalması zor oluyor. Buna görede ilerde açacağın konuları örneklendirirsen manasına uygun olur bilmem anlatabildimmi? iyi çalışmalar.
Eğer bu yada benzer konu açsaydın seni gerçekten tebrik ederdim. Önemli olan paylaşım yapmak. Benim etiketlediğim kişilerin önemi yok. Onlar zaten kendilerini ispatlamış kişiler. Ben tüm yazı boyunca, acemi biri olduğu söyledim zaten. İşin teknik kısımlarından anlamam. Belki herkesçe bilinen şeyler yazdım. ama asıl önemli olan, güzel bir şekilde tartışmak. Eğer 18 yaşında olsaydım, yazdıklarından dolayı şevkim kırılabilirdi. Fakat 35 yaşındayım. Bu sebeple gücenmedim. Sana tavsiyem, daha yapıcı eleştirilerde bulunman ve gerçekten faydalı olmaya çalışmandır.