Öncelikle arkadaşın kazancını küçümsemeyelim. Çoğumuz bu şekilde az kazançla başladık. şimdi x.xxx - xx.xxx lira kazanmaya alışık olduğumuz için bize günlük 6-7 lira az gelebiliyor, fakat bu konuda da hoş görüşü olma durumundayız...
Konuya gelecek olursak, günlük 1 liradan 7 liraya yükselmek ciddi bir rakam gibi gözükse de, meblağlar düşük olduğu için orantısal olarak düşünmek doğru olmaz.
Deseydiniz günlük 100 lira kazancım 700 lira oldu, ozaman üzerinde konuşup tartışmak yerli olurdu.
TO olarak baktığımızda abartı bir artış söz konusu değil. Bu da hileli tıklama olmadığını gösterir. Fakat TO hiçbirşey yapmadan 4-5 kat artıyorsa, sitenize gelen trafiği iyi analiz edip, adsense takımına gerekiyorsa rapor edilmelidir. Siz şimdilik boş yere rapor etmişsiniz...
Sektörünüz nedir bilmiyorum fakat, TBM ler oldukça makul seviyelerde... Bu gibi gelir artışlarını normal olarak görmelisiniz. Bugün 7 lira gelmesi yarının da 7 lira olacağı garantisi vermez.
Benim 80 bin ziyaretçi sitemde bir gün 1 oranında kazanıyorsam, ertesi gün 3 oranında kazanabiliyorum.
Sakin olun ve o gelen 7 liraların keyfini çıkartın

Bol kazançlar dilerim...