Makalede yer alan bir çok şeyi test ettim.
H1 ile başlık girdiğiniz zaman, Arama sonuçlarında @WSBGDH dediği gibi Title yerine geçiyor.
H2 için ise Hani diyoruz ya anahtar kelime geçsin diye, <strong> ile ayırdığınız kelime 10 puansa H2 tagıyla başlıkta yer alması 70 puandır. Ama bunların kullanım amacı Paragrafı bölmek olmalı. Unutmayın bir yazınızı Okutamıyorsanız isterseniz makalede ütopyaya Giden yolun tarifini verin Gene bir anlam ifade etmez.

Giriş Paragrafı Herşeydir. Giriş Paragrafı Sizin Kimliğinizdir. Bunu çok yanlış kullananlar Var. Sırf anahtar kelime geçirmek adına, " Bu yazımızda size, Özgün makele nasıl yazılır, Sağlam bir makale nasıl Yazılır, Makale Yazarken Nelere Dikkat emeliyiz, Seo uyumlu makale Nasıl yazılır gibi Soruların cevabını vermeye Çalışacağız" gibi giriş cümleleri oluşturuluyor.
Eğer sitenizde bunu Yapıyorsanız, 3 Kağıtçı oldğunuzu, O insanın sırf sitenize gelmesi için yazdığınızı Belli ettiniz Bile.

Kelimelerin Vurgulanması konusu, belki de makalede ki en önemli kısım, Ben yazı yazarken şöyle düşünürüm, Ziyaretçi geldi yazının ilk 3 satırını okudu ve sonra çıkmak istedi, O sırada " Ben ziyaretçiye ne göstereyim ki Sayfada kalmaya devam etsin" derim ve o kelimeyi Öne çıakrırım. ( Anahtar kelime olmak Zorunda değil ) Sakın Bunu Yapmayın bana göre dikkat çeker mesela.

Son olarak Yazdığınız Yazının konusu ve Kime yazıyorsanız Ona göre ciddiyet veya Samimiyet Taşımalı.

Örnek veriyorum Bir yasayla ilgili bir içerik giriyorsunuz Burada yazacağınız kelimeler oldukça önemlidir. Smile Yapmak sizi bitirir zaten.

Ama Başınızdan geçen bir olayı analtırken Mizahı kullanabilirsiniz. insanlar okurken daha çok keyif alır.

Geri Dönüş için ; Okuyucunuza Laf atın, öyle kapılar açın ki içeri girmek istesin, o yazıyı okuduktan sonra Kendinde cevap verme zorunluluğu hissetsin.
Bunu yapabilirseniz, Sizi iyi tatiller, Ziyaretçileriniz içeriği zenginleştiri ve google amca da Size yürü webmaster'im yolun açık der.

Son olarak : Güzel bir yazı olmuş. Belki okuyan çoğu Kişi hep aynı şeyler demiştir ama, Bilmeniz gerekir ki Başaranlar iksir içip başarmıyor. Burada anlatılanları Hakkıyla yapıp başarıyorlar.