sedathut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilindik özgün makale cidden temiz bir içeriktir. Google algoritmasında ceza almazsın ve adsense de sıkıntı yaşamazsın. Ama ne derece hit çekebilirsin?

Galaxy S4 incelemesi hakkında 5.000 inci makaleyi özgün yazan en iyi kişi olsan dahi bu sana özel bir hit getirmeyebilir.

Basit bir örnek verecek olursam, yıllar önce bigisayarın başına geçmiş yazabileceğim makale konusu araştırıyordum. Birden survivor da acun bey dörtün biri oyununu tv den tanıttı. Hemen oyun sayfasını açtım ve oyun hakkında güzel bir makale yazdım. Benden sonra yüzlerce yazı yazıldı bu oyun hakkında ama ben aylarca bu makaleden binin üzerinde günlük ziyaretçi kazandım.

Özgün makale bildiğimiz makale ancak algoritmada gerçek anlamda özgün makale yukarıda anlattığım makale olduğunu düşünüyorum.

Not:Yukarda arkadaşın dediği gibi sosyal medya forum sitelerine büyük darbe vurdu sadece forum değil ciddi bir şekilde webte sörtf oranını düşürdü.
Teşekkürler ekleme için. R10+ verdim. Bilgilerini paylaşan insanları görmek beni mutlu ediyor.

aLKaDraZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adımı yanlış etiketlediğiniz için size çok darılmıştım Şaka şaka Hiç önemli değil aslında arkadaşlar.Etiketlemenize hiç gerek yok aslında. Değer verip etiketlediğiniz için ve paylaşım içinde çok teşekkürler.
Aslında ismi doğru yazdım ama büyük küçük harf olayına dikkat etmemişim Bilimsel seo dendiğinde aklıma ilk sen geliyorsun hocam Profiline girdim ve açtığın konulara baktım. Yaklaşık 4 sene önce sende benim gibi acemi biriymişin. Fakat şimdi bakıyorum da cidden büyük yol kat etmişsin. Bu yaştan sonra ancak senin gibi üstatların yazılarını okurum Konuyla ilgili eleştirin varsa da duymak isterim..

Not : Senin yazdığın yazılara, yaptığın paylaşımlara denk olmasa da R10+ verdim naçizane Umarım paylaşımlarından bizleri esirgemezsin.