Merhabalar
Google son dönemlerde atadığımız title'i arama sonuçlarında göstermiyor kendi kafasına göre title vermiyor. Bu durum karşısında ne yapmamız gerekmektedir?
aynısı benimde başıma gelmişti title ayarları felan normaldi hiç bişeyde bir yanlış yoktu hatta google önbelekten bakınca benim yazdıgım title çıkıyordu google gibi getir diyincede normal title geliyordu ama farklı index alıyordu titleyi google yardım forum'da biri yazmış ve bir google çalışanıda
Şu şekilde cevap yazmıştı :
Site başlığı tamamıyla otomatik olarak oluşturulur, bunu yaparken tabii ki sayfa içeriği (buna <title> etiketinin içeriği de dahil) ve web'de yer alan referanslar da dikkate alınır. Daha özet ama açıklayıcı başlıklar kullanmak işinize daha çok yarayabilir. Başlık konusunda detaylı bir yardım makalemiz var:
https://support.google.com/webmaster.../35624?hl=tr#3 özellikle sayfada yer alan"Açıklayıcı sayfa başlıkları oluşturun" metninin aşağısındaki 6 maddede işinize yarar ipuçları bulabilirsiniz.
Murat
Bende titlede aynı kelimeleri tekrar kulandığımdan kaynaklanabilecegini düşünerek titlemi degiştim ve title normale döndü umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin iyi çalışmalar.