Konu üzerinden bayağı geçmiş,ben yinede yazayım;

Linux`e terfi edecek arkadaşlar kesinlikle zaman kaybetmeyin,yanlız linux hastalıktır haberiniz olsun .

Linux`un hızına ve güvenliğine alıştıktan sonra windows`u doğru düzgün ve rahat kullanamıyabilirsiniz Bizzat bu sıkıntıyı yaşıyorum geçen 1 ay windows kullanmak zorunda kaldım.Bankacılık işlemlerinde hep bir tedirginlik,r10`a girişlerde hep bir tedirginlik.

Linux`le tanıştım tanışalı adam akıllı windows kullanmıyorum,yukarıdada yazdığım gibi geçende 1 ay kullandım.Durum bu oluncada windows kullanmayı ciddi manada unutmuşum,önceden komşuların pcleri falan hepsi elimden geçerdi.Format-bakım vs. ne varsa ben yapardım şuan elimi sürmüyorum/miyorum.

Windows 8 vs. son sürümleri hiç kullanmadım En yüksek win 7 oda zorunluluktan Eksikliğini hissediyormuyum ?; Hiç .

Linux öğrenmesi windows mantığına alışanlar için zor gelir baştan.Yinede üzerine gidin öğrenirsiniz arkadaşlar .

Başlangıç için ubuntu sürümlerini kullanmanız size yardımcı olur.Hemen bıkmanızı engeller Ubuntuyu kavradıktan sonra yavaş yavaş terminalide kurcalarsınız alışırsınız