Merhaba arkadaşlar bu soruma bi türlü net cevap bulamadım.Böyle bir durumla karşılaşan vardır heralde lütfen bilgisi olan bana net bir cevap versin
Sorum Şu:Ben daha 18 yaşına girmeden 17 yaşlarında bir hesap açmıştım 5 sene önce onaylanmıştı tabi o zamanlar pek bir bilgim yok ne bileyim 18 yaş sınırı olduğunu
Her neyse başvurum onaylanmıştı hesabımda biraz para birikmişti banka hesabımı ekledim adsense hesabıma test ödemesi gönderdi 3 5 gün sonra benim hesap banlandı
Sonra hiç kendi adıma hesap açmadım tabi banlandığım için.Şimdi 3 senedir kullandığım bir hesabım var arkadaşımın adına ben o hesabın bilgilerini değiştirmek istiyorum kendi bilgilerimi vermek istiyorum ama tırsıyorum
Ya ben napsam bilgileri değiştirmem gerek illa kendi bilgilerim olucak yani o derece kendi banka hesabımı eklesem değiştirsem arkadaşın ismini kendi ismimle falan banlanırmıyım? Adrese falan dokunmuyacağım zaten çok saçma olur.
Farklı banka hesap bilgimi vericem tabiki o zamanki banka hesabı kullanmıyorum zaten adsense bunu farkeder mi? Böyle bir durumla inşallah birisi karşılaşmıştır ve buraya yazar diye umuyorum.Saygılar..