webadam.com ile ilgili tanıtım yazıları göndereceğiz.
İstediğimiz örnek şablon:
Pagerank: ?
Sitenin Alexa: ?
Google index: ?
Sitenin yaşı:?
Kaç yıldır aktif: ?
Site adresi: domainim.com
Ücreti: Önemli Notlar- En az sitelerin PR2 olması gerekiyor.
- Tanıtım yazısını kendisi yazabilecekler veya yazdırabilecekler sadece ulaşsınlar. Aynı tanıtım yazısını bir den fazla sitede olsun istemiyoruz. Bu nedenle verdikleri fiyat da tanıtım yazısı dahil olmasını rica ederiz.
- Sitenin link çöplüğü olmaması gerekiyor eli yüzü düzgün olsun

- Site içerisinde teknoloji ile ilgili bilgiler olması gerekiyor. (Örneğin kadın sitesi ise site bilgisini göndermenize gerek yok. )
- Üstteki şablon gibi özel mesajlarınızı bekliyorum. Uygun gördüklerime dönüş yapıcam. Sadece şablona uygun gönderimleri dikkate alıyorum.
- Makale yazanlar aşağıdaki anahtar kelimelerden sadece 3 tanesini seçip yazması gerekiyor. 3 taneden fazla anahtar kelime kullanılmasını istemiyorum.
- Anahtar kelimeler sitemizdeki uygun içeriğe linklendirilmesi ve seo uygun olması lazım. (a href'deki title içeriği)
- Tanıtım yazıların başlığında webadam kelimesi geçmesi gerekiyor. Ayrıca konu içerisinde webadam logosu , webadam.com linki , webadam ibareleri de olması lazım.
- Tanıtım yazısı yazdıktan veya paylaştıktan sonra ödeme yapıyorum. Bu işlemden sonra info@webadam.com sayfanızın linkini ve ödeme bilgilerinizi gönderirseniz gün içinde gönderilecektir.
Başlangıç için toplam
500 site ile çalışacaktır.
Kalan : 500 Anahtar kelimelerimiz
host, hosting, web hosting, reseller, dedicated server, hosting domain, domain hosting, host domain, domain host, php hosting, mail hosting, windows hosting, vps hosting, net hosting, reseller hosting, linux host, linux hosting, domain adi, web site domain, alan adı domain, asp hosting, joomla hosting, reseller host, unlimited hosting, cpanel hosting, webmail hosting, alan adi, web domain hosting, web hosting domain, hostin, domain alma, , microsoft hosting, seo hosting, windows vps, linux web hosting, virtual dedicated server, com alan adı alma, alan adı alma, dosya hosting, domain adı alma, hosting nedir, hosting firma, bayi hosting, hosting bayi, hosting bayilik, alan tescil, alan adı tescil, hosting firması, domain tescil, hosting sitesi, hosting firmalari, en ucuz hosting, hosting ucuz, ucuz hosting, ucuz host, en ucuz host, hosting şirketleri, en iyi hosting, hosting bulma, alan adı tescili, hosting alma, hosting bul, turk hosting, hosting türk, hosting php script, ideal hosting, hosting tr, tr hosting, hosting almak, web alani
KONUNUN TAMAMINI OKUMADAN MESAJI ATMAYINIZ