Merhabalar.Biliyorsunuz yandex çok fırlama bir arama motoru zorla kalktı millete toolbar kurdurdu yok açılış sayfası yaptı falan derken,bir çok internete yeni sahip olan insan bilinçli veya bilinçsiz oalrak yandex kullanmaya başladı.
Doğal olarak aramalarıda oradan yapıyorlar ve eskiye nazaran biraz daha çok ziyaretçi gömndermelere başladı...
O yüzden benim size acizane bir tavsiyem bir tane site açın.Atıyorum siteniz oyun sitesi ana siteniz ahmetinoyunlari.com gidin birde mehmetinoyunlari.com açın.
Bu mehmetin oyunları sitesine full backlink kasın binlerce hatta bilemedin yü binlerce sorun yok.Googlede bu site öldü zaten...
Ama yandex geri kafalı gibi biraz,irticacımı nedir

Ama ben sunu cok iyi biliyorum ki iki şeye önem veriyor özgün yazıya ve backlinke.
Mehmetin sitesine backlinkleri yağıştırdık değilmi.Şimdi konualrımızı acarken şöyle açıyoruz.
Çelik Çomak Oyna
Oyunumuzu bilmem ne bilmem ne falann fııstık köstük diyoruz ve özgün yazımızı yazıyoruz ama üstünen de bir resim koyuyoruz.Çelik çomak oynamak için tıkalyınız.Lak tıkalyıp ana sitenize girecekler.
Bu benim mantık yürütmemdir.Bir sitem googlede intihar etti yandexten besleniyor bilinçli olarak yaptığım birşey.
Yazım hatalrı için özür dilerim.99 model klavye ile yazdım.