Renia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kadinlarklubu kadınlara özel birşey ve bayanlar bir araya toplanmak ve birilerini çekiştirmek isterler yani kadınlarınklubu tutuluyor, moda ve elişleri hakkında yorum birliği yapıyorlar erkeklerde öyle olacagını sanmıyorum, fakat size önerim bu domaini tutturmak istiyorsanız içeriğine modifiye, olta, balık gibi erkeklerin hoşlanacağı tarzda şeyler atın.
Tabi ki gidip güzellik kategorisi açmıycaz

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış için soruyorsan çok fazla etmez diye düşünüyorum. Ama tok satıcı olursan, ileride para edebilir.
Fakat, her ne kadar klasik olsa da, proje yaparsan tutması yüksek. Erkeklerin özgürce takılacağı bir platform. Başta futbol ve iddaa olmak üzere, kadın erkek ilişkileri, siyaset, iş kaynakları vs.. üzerine bir forum güzel gider gibi. Siyaset gibi kategorileri ziyaretçilere kapatırsan tutabilir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar Ama ilgi olmazsa site olmaz. bunu aklından çıkarmamanı öneririm. Hayırlısı olsun şimdiden.
Satma niyetim yok , en kısa zamanda değerlendiricem.

Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kadınlarkulubu sıtesını bılmeyen yoktur. sizde aynı sekılde bır forum sıtesı kurarak bu domaini degerlendırebılırsınız. hatta kadınlar kulubu varsa erkekler kulubude var gıbısınden tanıtım yapabılırsın
Bu güzelmiş

Önemli olan portal mı forum mu?