Bir bilgi vereyim de insanlar benim gibi uğraşmasın
excell den ürün entegrasyonu yapacaklar StokType StokSubType alanlarını boş bırakmasınlar yoksa ürünler yüklenmiyor. Örnek excell de zorunlu yazmamasına rağmen StokType StokSubType alanlarını 0 0 diye doldursunlar. Ben okadar uğraştımda bulabildim.
@promist hocam taksit kısıtlaması olayını lisanslı hale getirmişsiniz ve fiyatı da çok yüksek siz ücretsiz kullanacak kişilerin çok departmanlı sitelerde cep telefonu satmasını istemiyorsunuz herhalde en azından bir adet taksit sınırlandırması ücretsiz olsaydı çok adaletsiz bir durum olmuş.
Merhaba ,
Bu konuda istek ve şikayetlerinizi
info@proticaret.org adresimize mail atarsanız proje yöneticilerimiz ile görüşebilirsiniz.
İyi Çalışmalar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:38:46 -->-> Daha önceki mesaj 16:36:52 --
veri tabanı kullanıcı bilgilerinin tutulduğu dosyaya nasıl ulaşabilirim, dosya ismi nedir? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
Merhaba ,
Web.config dosyasında conn satırından ulaşabilirsiniz. Eğer son versiyonlarımızı kullanıyor iseniz panelimizde multi admin kısmından ulaşabilirsiniz.
İyi Çalışmalar....