nema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabın takipçi sayısı bir anda 270 bin'den 570 bin'e yükselmiş ve tweetleri "Bubenimbebegim" uygulamasından retweetlenmiş. Sebebini açıklar mısınız?
270.000'den 570.000 e kesinlikle cıkmadı 380.000 küsürden 450.000 civarında cıkartıldı sadece panel kullanmamın sebebide twittera giremedigimden dolayı aktifligimin azalmasıyla beraber aldıgım etkileşiminde azalmasıdır baska sorunuz olabilirse sorabilirsiniz teşekkürler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:40:07 -->-> Daha önceki mesaj 00:37:44 --

aliosmanyuksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah var şimdi ya. Ben direkt Twitter'ın kendi istatistik sitesinden kanıtlarımla delil gösteriyorum ama sen gelip 3.parti sitelerden delil gösteriyosun. O hesapta 70bin değil; 230binden fazla bot takipçi var. Ben sadece belirtiyorum. Amacım karalamak değil ama yalana ve haksızlığa gelemem. Lütfen düzeltin şu ilk mesajı.

bulka suan bidaha baktım 200.000 bot sayısı var cekilebilecek maksimum 230.000 olmasınında mantıklı bir acıklaması varmıdır acaba

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:40:53 -->-> Daha önceki mesaj 00:40:07 --

Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@boldmg;

şu ve şu mesjalara detaylı şekilde yapmazsanız konunuz kilitlenecektir.
hepsine mantıklı bir acıklamam var kesinlikle yalan dolanı olan bir insan degilim sosyal medya üzerinde insanlar az cok tanır neysek oyuz işlerimden dolayı bakamayabiliyorum 5-6 saate bir elimden geldigince soruları yanıtlamaya calısıyorum anlayısınızdan ötürü teşekkür ederim iyi forumlar