Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.
Benim Esi R10 Hesabım OzgurUlupinar'dır.Hesabıma ait mail adresini hatırlamadığım icin yeni bir hesap acmak zorunda kaldım.Yöneticiler ilgili hesabın mail adresini bana ulaştırırsa bu hesabı silip eski hesabımdan devam etmek isterim.
Kendimi tanıttığıma göre satışını yaptığım ürünleride tanıtmam doğru olacaktır.

Bu Konu altında 2 farklı ürün satışı yapacağim.Bunlar İphone,İpad,Samsung Galaxy ve Note seri telefonları sarj etmeye yarayan cihazlardır.Ürünler hakkında kısa bilgiler vereceğim.Tarafımdan yapılan detaylı incelemeleri Donanım Haber Konumdan izleyebilirsiniz...

Romoss Sense 4 (10.400 Mah)
Romoss 10.400 Mah kapasitesi olan bir bataryadır.Bu cihazda 2.1A ve 1A olmak üzere 2 adet USB cıkışı bulunmaktadır.
Cihaz Bilgisayar USB'sinden doldurulur veya USB adaptörlerden (İpad,İphone,Samsung) marka adaptörlerden doldurulabilir.

Acılmamış Orjinal Kutusunda'dır.Ürün Acıldıktan sonra iade alamam. - BU URUNDE El FENERI YOK -
Fiyat: 60 lira + Kargo
Ödeme Türü: Ziraat Havale/EFT

Romoss Sense 4 ile ilgili Resimler.

--------------------------------------------------------------------------

Romoss Sofun 1 (2.600 Mah)

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/fudm3wZ0XPw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Romoss Sofun 1 2.600 mah kapasitesi olan bir cihazdır.Sense 4'ün aksine bu cihaz acil durumlarda kullanmak icin uygundur.Sizi acil sarj'a ihtiyacınız olduğunda imdadınıza yetişir.
Sofun 1'de 1 adet 1A Güc veren USB ve El Feneri vardır.Ürün kutusunda yazdığına göre Samsung SDI batarya kullanılıyor.Aynı şekilde Romoss Sense 4 gibi sarj olur.
Not: yaptığım incelemelerde orjinal olmayabileceğini belirttim fakat sonradan öğrendiğime göre Romoss Sailing 1 ile tamamen aynı hic bir görsel farkı yok.Sadece Sofun yazıyor.Bunu belirtmek isterim.

Acılmamış Orjinal Kutusunda'dır.Ürün acıldıktan sonra iade alamam.

Fiyat: 28 lira + Kargo
Ödeme Türü Havale/EFT

Romoss Sofun 1 Resimleri