Kusura bakmayında gerçekten anlayamadım, ne demek istediniz ? :=) Neden bulunduruyorsunuz mesajları?
Eylül aylarında birkaç kişiden aldığım duyumlara göre, Makedonya'daki denklik olayları çok karışık olduğundan danışmanlık firmaları patladı, yalancı çıktılar diye duymuştum.
Örnek gösterebileceğiniz, taranmış, hali hazırda denklik almış mezunların evrakları mevcutmudur elinizde?
Bölümüne göre fiyatlar değişmiyor sabit 2400 mu?
Gerekli evraklar nelerdir, danışmanlık ücretiniz nedir, vizeye, çevirilere, sigortalara nekadar gidiyor, kaç güne vize alıyoruz, davetiye ücreti nedir, okul harçları nedir, makedonyaca hazırlık fiyatı nedir, bilgilendirebilir misiniz?
Çok yüzeysel anlatmışsınız. Birkaç arkadaş ile beraber ben de sizden çok ayrıntılı bir döküman bekliyorum, ilgimi çekti..
Okulumuzun denkliği olduğuna dair YÖK den tanınırlık yazısına
http://www.ozdemiredu.com/struga-universitesi-denklik/ adresinden ulaşabilirsiniz.
Denklik konusunda hiç bir sıkıntı yoktur. Makedonya genelinde şu anda 3000 Türk öğrenci bulunmaktadır.
Bölüm fiyatları sabittir her bölüm
2400 euro'dur.
Kayıt için gerekli evraklar
http://www.ozdemiredu.com/struga-uni...ekli-belgeler/ adresinde bulunmaktadır. Danışmanlık ücretimiz 1000 euro'dur. Bunun içine
okula kesin kaydınız, çeviri ücretleriniz, vize işlemleriniz, oturum izni işlemleriniz, Makedonya'da yerleştirme işlemleriniz, Türkiye'den gelirken karşılama işlemleriniz vs herşey dahildir. Öğrencimiz yalnızca bavulunu alıp gelerek okullarına başlamaktadır. Ödeyeceğiniz 1000 euroluk ücret dışında
hiç bir ücret ödemezsiniz. Sizi garanti altına almak amacıyla noter onaylı sözleşme yapılmaktadır. Okulumuzda Makedonca ve İngilizce dil kursu
tamamen ücretsiz olarak verilmektedir.
Bilgi istediğiniz tüm konuları sorabilirsiniz.
Detaylı bilgi ve bölümleri pm alayım hocam bende
Detaylı pm gönderilmiştir.
Evet lise var Yahya Kemal College. Okulumuzun Lise ile görüşmesi devam etmektedir. Okul çok kaliteli bir okuldur. Ancak kayıt olacak öğrencilere Mayıs-Haziran aylarında bir sınav yapmaktadır. Bu sınavda göz önünde bulundurularak kayıtlar yapılmaktadır. Ayrıca okul tamamen ingilizce eğitim vermektedir. Bundaki amaç öğrencinin küçük yaşta farklı bir dili çok iyi öğrenmesidir. İngilizceyi bilmiyorsanız ilk sene emin olun sizde bu okulda öğreneceksiniz. Eğer öyle bir düşünceniz varsa iletişime geçiniz, gereken tüm işlemleri yaparız.