Char adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hepsi *********** dısında soylediklerin doğru , bende kendi atagorime gşrmek için editr olmustum ama alakası olmyan yerlerde editor yapıyorlar ki silmesin eklemesin diye...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:51:20 -->-> Daha önceki mesaj 00:49:52 --

ona zarf at eklermisin diye eger para soylerse hemen suistimal bolumu var ray akonustuklaırnı at anında editorluk gider
tahminen benim editorlukte ondan gitti ben bana ileitlen her kita katagorisine uygun siteyi ekliyordum o veya bu adam bana onerdigi siteden bile para almıs baksana...
biz millete ardım edelim diyoruz. olanlara bak

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:53:32 -->-> Daha önceki mesaj 00:51:20 --

orada konuya ben atladım atlamasam editor oldugumu nereden bileceksinki, forumda birkac kisiye daha yardım ettim hicbirinden para talep etmedim bir kisi desinki buna para verdim diye ozaman goruselim. Benim saf tarafım herkese yardım etmekten gecti.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:54:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:53:32 --

Hocam sende editorsun diyelim ki... Site dizine uygun eklemezmisin kim oneirrise önersin.. ?
hocam sen kendinle çelişiyorsun. ilk önce sen çıktın dedin ki o editör bendim, ben kismeden para almadım aldın diyen filan falan söyledin. ben dedim ki ben o editöre para verdim iki site eklettim, sonra sen dedin ben kitapla alakalı bütün siteleri ekledim ben diyorum ki benim eklettiğim iki site kitapla alakası yok.

sen kendi kendinle çelişiyorsun, madem o para alan adamı tanıyorsun para almamış ya da sen almamışsın buyurun davet et arkadaşı bakalım nasıl para alamamış, sen kelime oyunu ile işi geçiştirmeye başladın. çağır o arkadaşı gelsin ben sana telefon numarasını verdim ismini soy ismini verdim sen tanıyorum dedin. buyursun gelsin. yoksa o kişi sende olabilirisin