Sakın böyle basit hatalara düşmeyin. Bu işlemler penguen 2.0'ın ana konusudur. Direk keyword den ceza verir. Yukarıda bir arkadaş sitenin içeriğinin kopyalanmasından bahsetmiş ve doğru demiş. Ancak unutmayın bir sitenin içeriğinin çalınması için öncelikle o sitenin kelimelerde boy gösteren hitli bir site olması gerek. Kimse günlük 100 tekili olan bir sitenin hitini çalmaz. Siz kelimelerde 2. 3. olduğunuzda zaten içeriğinizin bir iki site tarafından çalındığını görürsünüz. İşte bu zaman içeriklerinizi sağda solda paylaşmanız doğaldır. Ancak sizin sorduğunuz soru bambaşka, tanıtım yazısını farklı sitelere eklemek ölümdür. Uyarmak istedim sizi ve bu başlığı okuyan diğer webmaster arkadaşlarımı...
Ben de size katiliyorum ve bir iki ekleme yapmak istiyorum.
Tanıtım yazınızı olabildiğince tanitim yazisi formatinda hazirlamayin. Örneğin, bir flash oyun siteniz var. Bu site icin tanitim yazilari vereceksiniz. Ortalama 300 kelimelik bir makale olusturun. Bu makalede bir flash oyunu veya bir kategoride en cok sevilen flash oyunlarini tanitin. Tamamen bilgi icerikli. Son paragrafta ise bu oyunlari oynamak icin tercih edilecek siteyi, yani kendi sitenizi tanitin. Direkt link ve 1 adet anahtar kelimeniz ile linkleme yapin ( anahtar kelime ust paragraflarda olabilir. ) en az bir iki gorsel metaryel ile goze hos bir yazi olusturun.
Sonuc: Yaziniz sadece linklerinizi kelimenizi yukseltmek degil ayni zamanda o icerikten ziyaretci cekmenize de olanak sagliyacaktir.
Ben calismalarimi bu sekilde yapiyorum. Olumsuz gorusu olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
İyi calismalar.
Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 uygulaması ile gönderilmiştir.