Böyle bir şey olursa Türkiye'nin sonu gelir..Asla ben dışarlara çıkmadım hiçbir eylem için bu yaşıma kadar ama ben gibi Milyonlar hemen dışarı çıkacaktır o zaman..İşte o zaman Poliste Askerde safını seçer..Ne Şuanki X parti kendi seçmenine laf anlatabilir ne başka birşeye işte o zaman Türkiyede bir Kurtuluş savaşı yaşanır.

Bu Apo denen caninin fotoğraflarına izin verdiler meydanlarda rahatcana artık gösteriyorlar müdahale edenler yok artık parti fanatikliği zamanı değil herkes aklını başına alsın diğer yazımda gösterdiğim resimler içinizde biraz Vatan sevgisi biraz Şehitlere saygınız varsa yol yakınken Dönün...Birgün Döndüğünüz zaman Herşey için Çok geç olabilir.Bu sinsi plan yavaş yavaş işliyor.

Türkiye'nin Sonu Hiç iyi değil Biraz mantıklı olun..Bu adam cıksa dışarıya bir kenarda oturup olaylarımı izleyeceğini sanıyorsunuz? Bu Adam cıksa dışarı pkk cok dahada güçlenir Türkiye Cumhuriyeti bile bizle başedemedi diyip Tamamen Kürdistan hariç Türkiyeyide isterler zaten amaç o..İlk Baş Kürdistan ardındanda Tüm Türkiye..Türk insanı artık birleşmeli ve artık uyanmalıdır.

Şehitler gelmesin Analar ağlamasın hepimiz isteriz..Kim Şehit gelir diye sevinir? Ama maalesef Türkiye bu konumda bir Ülke değil bu seçimde Apo yolundan giden X partisinin nasıl oylarının arttığını göreceksiniz.