Yazını okudum, ve şunu çıkardım.
Herşey zamanında yapılınca güzeldir,
geçmişi mum ile aramamak için, internet başında harcadığımız zamanı değerli harcayıp, real hayattada birşeyler yapacak vakiti kendimize ayırmamız gerekiyor çünkü; real ve hayatı birbirinden ayıramayıp sadece birine odaklanırsak, çok kötü durumlara düşebiliyoruz; internette tamamen vakit geçirdiğimiz vakitlerde; en kolay örnek ; kilo alınır, sosyalleşmekten öte bakımsız bir hale gelir aynalara küser, günün birinde aynaya baktığımıza bu benmiyim sorusunu defalarca kendimize sorarız, çoğu zaman güven kaybı yaşayıp tekrardan hayata başlamakta üşengeçliğe alıştığımız için zor gelir..
Kesinlikle özellikle şu kısma "çoğu zaman güven kaybı yaşayıp tekrardan hayata başlamakta üşengeçliğe alıştığımız için zor gelir.." Bu kısmına tam tam katılıyorum. Daha bugün bir yönetmen ile görüştüm. Hiç bir karşılık beklemediğimi ve sadece sahne de olmak istediğimi dile getirdim, kendisi ile yarın görüşeceğiz. Oyunculuk zaten sevdiğim bir alanda deneyimlerimde var zaten. Artık kafamı şu bilgisayardan kaldırmak istiyorum