yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapılabilecek tek işlem o gibi zaten. yani zararı olduğunu düşündüğünüz linkleri bildirmek ama bende sizin gibi düşünüyorum, kendisi almış sonra kendisi vermiş. ancak zararlı linklerin kaldırılması bunda etkili olmuştur. yoksa gidip kendiliğinden gelen site pek duymadım. tabi o 3 aylık sürede siteye içerik girmeye normal şekilde devam ettiyseniz o da bir etkidir.

google bütün webmasterları şaşırtmaya devam ediyor. umarım en kısa zamanda bu durumdan kurtulursunuz.
Zararlı lınklerı kaldırınca ban ın veya boyle bı durumun kalktıgını dusunmuyorum acıkcası. Fakat dedıgınız gıbı sıte google da gozukmuyor dıyede sıteyı bırakmadım sonucta oncesınde verılmıs bı emek var yanlıs yapılan bırsey yok elbet gerı gelıcektı zaten bunu bılıyordum. İçeriklerime normal zamandakınden daha fazla onem gosterdım kullanıcılarımın sıtede daha uzun kalmasını sagladım ve bunun faydasınıda sıte gerı geldıgı zaten gırdıgm ıcerıklerının hepsının ılk 3 de sıralanmasıylada aldım. Şimdi bu durumda aynı sekılde devam etmekten baska bırsey gelmıyor zaten elımızden belkide geçiçi bir olaydır dıyerek avutuyorum smdılık kendımı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:13:54 -->-> Daha önceki mesaj 01:12:44 --

By_MiCRoP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef ki uçma durumları çok oluyor durduk yere, bundan 4 ay once oyun sitem dalgalanmadan dolayı siralamalardan düştü ve geri yukselmedi suan site yerle bir oldu malesef ..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun hocam umarım bu sıte o sekılde olmaz.