sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğim gibi yıllardır kullancısıyım ng650.
8 yıldırda faal olarak bisiklet sporuyla ilgileniyorum. Sayısızca bisiklet turlarına katıldım. Şehir içi bir çok turların organizatörlüğünü üstlendim. Bir çok kişiyle tanışma fırsatım oldu 5 milyarlık carbon yarış bisikletini de sürdüm, 100 liralık demir yığını paslanmış bisiklette.

O kadar bisiklet kullandım şuanda Salcano Ng650 sıfır ürünü satın aldım. Göz bebeğim gibi bakıyorum odamın içinde yatıyor. Tavsiye ederim. Lastikleri dağ lastiği 26"x2.10 ancak ben suda kaymaz CST Trav. Marka 26"x1.50'ye çevirdim hız konusunda ve hafiflik konusunda üst düzey kazancım oldu.

Yani öneririm ng650'yi. Alü. 6061 kadro gayet hafif ince lastiklerlede ortalama 11-14 kg arası değişim olur. Sürücüyü rahatlatır. Merkezi bir yerdeyse de iş yeriniz bayanların ilgi odağı da olabilir. Veya gruplar kiralama hizmeti yaparsa örneğin dağa, bayıra gidecekse de arazi lastiklerini takarsınız onlarla yola devam ederler her türlü işe yarıyor.

Bu arada resimlerimi de yeri gelmişken paylaşayım izninizle.

hep güle güle kullan inşallah
bende satışını yapan birkaç firmadan toplu alım için fiyat istedim bakalım ne gelecek. uygun verirlerse alabilirim aslında.

FoRgEd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tanıdıgım bir bisikletci var istersen yarın foto çekip sana gönderirim begendigin olursa ona göre fiyat ögrenebilirim.
mümkünse güzel olur hocam. en fazla 350 - 400 civarına kadar olan bisikletler özellikle.
birde ellerinde varsa 1-2 adet tandem düşünüyorum.