Etiketleri kategori gibi görün. Mesela Wordpress diye bir kategoriniz var ve Wordpress seo alanında bir yazı mı yazdınız, bu yazıya Wordpress Optimizasyonu, Wordpress Ayrıntıları diye etiket girin ve bundan sonra Wordpress Seo alanında her yazdığınız yazıya Wordpress Optimizasyonu,Wordpress Ayrıntıları etiketini girin, çok kısa bir süre sonra bu etiket sayfaları Wordpress Optimizasyonu ve Wordpress Ayrıntıları aramasında lider olacağı gibi Google içeriğinizi daha net algılayabilecek ve sıralama almanız daha kolay hale gelecektir. (: Mesela bu kategoride ve etikette yayınladığınız bir yazınızın sıralama alması çok daha kolay hale gelecektir.
Ama yok ben etiketten şunu anlıyorum diyorsanız;
"Wordpress Seo alanındaki yazıma Wp seo, Wp optimizasyon, Wordpress Seo Nasıl Yapılır, +bilmem kaçtane etiket, etiketlerini koyarım." derseniz;
kusura bakmayın da bu düpedüz spamdır ve kıytırık bir güncellemede sizi 7 süleliniz ilk 20 sayfada bulamaz.
Sanırım anlatabildim.
Bugüne kadar spama girmeyecek şekilde hep dediğiniz şekilde yaptım, doğru olan bence de budur. Etiketleri kategori gibi düşünmek gerek. Zararını görmedim ama yararını gördüğüme de denk gelmedim.