3 yıldır Webadam bayi paketlerini kullanıyorum. 3 adet hesabım var. Toplasanız 2-3 kez sorun yaşadım ki onlar da her firmada olabilecek problemlerdi.

Firmaların çalışma politikaları farklıdır.
Kimi firmalar sadece amatörleri, kimileri sadece profesyonelleri, kimileri orta düzey kullanıcıları hedefler.
Webadam'ı farklı kılan şey ise en amatörü ve en profesyonelleri aynı anda hedefliyor olmasıdır. Zira ben memnunum ve tüm müşteri sitelerimi orada barındırıyorum. Henüz hiç şikayet aldırmadılar bana müşterilerimden

Türk Milleti olarak ne yazık ki aldığımız hizmetin ne olduğunu tam kestiremiyoruz. Lütfen yanlış anlamayın, firmanın avukatlığını yapmak değil amacım. Ama şu var; hesaplı bir hizmet alıyorsunuz. Ticket geri dönüşünü 24 saat içinde olarak belirtiyor firma. Sabahtan beri ticket atıyorum diye feryat ediyorsunuz Biraz sabır. Anında dönüş istiyorsanız Natro gibi yaklaşık 2.5 kat daha yüksek ücreti olan 24 saat telefonda canlı desteği olan firmaları tercih etmeniz gerekir. Oralarda geri dönüşler 24 saat değildir

*** Not *** Firma adı geçirdiğiniz için bunu hosting şikayetleri bölümüne açabilirdiniz. Zira sadece yardım istiyorsanız firma adı geçmemesi gerekir. TTK 'ya aykırı olur bu durum.