Bu dolandırıcılıktır. Kanallarda görüyorum örneğin flash tv, çin malı telefon reklamları yapıyorlar resmen insanları salak yerine koyuyorlar, arıyorlarmış ve ben aynı telefonu binliraya aldım çift hatlı bu telefon 199 lira nasıl çift hatlı olur diyorlarmış yok efendim telefon ile oyun oynayabiliyormussunuz facebook, twitter varmış, televizyon izleyebiliyormuşşunuz ve aynı telefon piyasada 1k imiş. Öyle reklamlar yapıyorlar ki uzun uzun, bir kelimeyi tekrar tekrar belki 100 kez söylüyor, insanları çok güzel birşekilde dolandırıyorlar.

Öpüşme içeren dizileri, sigarayı, alkolü cezalandıran kurum bunlara nasıl izin veriyor neden göz yumuyor. Kötü örnek oluşturabilecek davranışları yasaklansın tabi ki fakat insanların dolandırılmasına izin verilmesin göz göre göre dolandırıcılık yapılıyor. Adam gibi anlatsalar neyse ama adam facebook, twitter diyor telefonun özelliğine.

Kanmasınlar insanlarda diyenler olacaktır fakat iş öyle değil, bilgi sahibi olan kanmıyor ama olmayan, bilmeyen binliraymış piyasada deyip resmen atlıyor üstüne 199'u duyunca. Sadece telefonla kalsa iyi, bal (yakında 100 liraya 100 kilo bal diyecekler), kamera, ilaç hatta lastik koruyucuya kadar neler var neler.

Bir ürünün reklamı flash tv vb. kanallara düşüyorsa ve uzun uzun anlatılıyorsa o üründen uzak duracaksın bunu gördüm ben reklamlardan.