Beraber çalışmakta güven kaygısı çekmeyin diye yazmışsınız hocam fakat ödemeyi yaptığımız halde teslimat haftalardır yapılmadı. Mesajlarımı gördüğü halde cevap verme ihtiyacı hissetmediği için -trader kullandım. Para iadesi bekliyorum aksi halde detaylı şikayet konusunu açacağım. Siz arkadaşı tanıyor musunuz ?
Hocam arkadaş en son bana pazartesi gözaltına alındım yeni çıktım diye mesaj attı. O günden beri ulaşamıyorum.
Normalde hergün şunları yaptım şunlar eksik eklemem gereken bir şey var mı diye soran bir arkadaştı.
O yüzden ben - trader vermek şikayet konusu açmak için bekleme ihtiyacı duyuyorum.
Aynı şeyi bana da söyledi ve perşembe günü teslim edeceğini söyledi. Kesin tarih olup olmadığını da üstüne basa basa sordum. Dünden beri ne aramalarımıza cevap veriyor , ne de whatsapp üzerinden yazdıklarımızı cevaplama ihtiyacı hissediyor. İşin kötüsü online olduğu gözüküyor whatsapp'ta. O yüzden -trader kullandım yoksa ben de beklemekten yanaydım. Arkadaş umarım gelip detaylı bir açıklama yapar ve mağduriyetleri giderir.
YedinciPeron nickli arkadaşın iade eftsini az önce yaptım, pazartesi hesabında olacak kendisi ile skypeta görüştük şimdi.
Hayaletimsi ile de sms ile iletişim kurduk ve onun teslimatını yarın yapacağız diye anlaştık.
-traderle ilgili olarak bir şey söyleyemem elbette, sözümde duramadım hak ettim onu.
herkese iyi forumlar.
edit: önsatış yaptığım 3 kişinin de ücret iadelerini gerçekleştirdim.