1-2 ay önce beni de aradılar.Telefonumla yasadışı terör örgütüyle görşülmüş.Bende dogrudur dedim. Bana hangi banka hesabımda nekadar para oldugu sordular bende 60 bin tl finans ta dedim.( Sallamasyon ) Tamam bankaya git seni savcı bey arayacak dediler.(Bu arada arkadan telsiz sesleri vs).Tamam dedim 5 dl sonra savcı aradı Finans genel müdürü yanlarındaymış sorguyu savcı bey bizzat kendisi yapıyormus benimde hesabımda param bloke olmasın diye çektirmek istiyorlar.ALLAH RAZI OLSUN.( Hem telefonla konusuyom hemde bankaya diye emniyete gidiyorum). Her neyse gittim emniyete telefon açık kapatma sakın diyorlar.Dedim telefonda *********** var bana bu sekilde talimat veriyo dedim.Orada TEK YILDIZLI bitane ŞERİF çıktı yaw hemşerim kapat telefonu onlar *********** diyor.Ulan *********** diye zaten ben size geldim beni zaten kandıramazlar.Ya başka birisini kandırsalar onun önüne gecilsin diye sikayet ediyorum adamların umrunda değil PARANI KAPTIRDINMI diyor kaptırsam hemen işlem yapacak töbe töbe..