r10 a domoin almak istediğim ile ilgili konu açtım. r10 dakı ılan ıle ılgılı like ajans ismi ile biri bana skype den ulaştı.. elınde domainler oldugunu ılettı.konustuk ettık ve anlaştık tam ödeme yapacagım sırada son bırkez kontrol etmek ıstedım satıcıyı profılındekı adres ıle like ajans adresı farklı olunca tereddutumu paylaştım. sonrasında agresıfleti. arastırmamaı detaylandırınca *********** oldugu net ortaya cıktı. like ajans ın gercek sahıbı ıle gorustum adlarını kullanan bırının bırcok kısıyı dolandırdıgını ve savcılıgıa durumu bıldırdıklerını ılettı.. bu durumu r10 ıletısımden ırtıbata gecmek ıstemem ragmen gerı bıldırım yapılmadıgı gıbı, sahıs ıle ılgılı yaptıgım bılgılendırmelerde sılındı. anlatmak istediğim r10 u cıddı bır forum oldugu ıcın bır ucret odeyerek uye oldum. burada bırcok kalıtelı insan oldugunuda bılıyorum. elma ıle armıtı ayırmak ıcın forum yonetımınınde dıkkatlı ve gerı bıldırımlerı dıkkate almaları gerektıgını anlatmaya calısıyorum. Adam gıbı oldumu bLaCkReaLiSt ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:50:01 -->-> Daha önceki mesaj 21:47:39 --

yusuf kısa burda ınsanlar zarar gormesın dıye birşey paylaşıyoruz. yazdıklarım sılınıyor cıddıye almıyorlarsa sorun benım degıl.forumda dilediğim gibi gezerım. ancak burdan ekmek parasını kazanan ınsanlar var, senın yaptıgın gıbı geyıge alanlarda var ben tespitimi yaptım gerısı cıddıye alıp almayana kalmış.