ABD ve AB'den Twitter'ın kapatılmasına tepki gelmiş. Twitter sevdalısı genç arkadaşlarımızın endişe etmesine gerek yok ABD ve AB, sizlerin yanında. Yalnız üzülerek belirtmek isterim ki bu adamlar en son Ukrayna'daki eylemcilerin yanındaydı, şimdi durum malumunuz.
Çok güzel özetlemişsin olayı yazan ellerin dert görmesin.
boşami diyoruz dns degil hukumet degismeli diye twitterdan ekmek yiyen adamlar ekmeksiz kalcak onu gectim twitteri kapatmak cözummiki bu ulke cokmu cahil ? kimse bilmiyomu vpn dns proxy bilmeyen adam bile google yazsa bulur. demek istedigim su akparti neden secim arifesinde bunlari yapti ? neden böle birseyi biranda yapti ?
insanlarin sokaga cikip polisle gine catismasi ve olaylari kizginlastırmasi onlara yarar.
Ne akp ne chp ne mhp nede baska bi parti desteklemiyorum tamamen kisisel gorustur.
Olay Mahkeme kararıyla yapılan bi durum yani siyasi olarak değilde olayı senin devletini,mahkeme kararlarını tanımayan bi yapıya devlet tarafından tepki koyuluyor ki böyle olmasıda gerek kapanmanın en çok kimi rahatsız ettiği belli oluyo uluslararası medyayı kurcalamak yeterli. ha siz yine karşıt görüşlü olmak adına bu meseleyide siyasileştirecekseniz sormak istiyorum siz hükümetin başında olsanız sizin Devletinizi mahkeme kararlarınızı tanımayan bi oluşuma bu tepkiyi göstermezmiydiniz?