Luklesin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başkalarına bağlı kalmak derken ne demek istediğinizi çok anlamadım sanırım. Ne demek istediniz?

Bir reklam ağına falan katılmayı kastediyorsanız, forumdaki birçok arkadaş gibi sitenizin vb. reklam alanları tek tek manuel olarak satsanız?
Hocam anladım fakat burada da azda olsa bir bağlı kalma var, misal biz nasıl google'a muhtacız, google'sız yapamıyoruz ? google'ın sahibi mesela uç örnek oldu ama sülalesi rahat adamın. Adama sen ben bağlı kalmazsak baskaları illa baglı kalıyor. Bugun Türkiyedeki sitelerden reklamlarımı cekiyorum dese bişey diyemeyiz (gerçi bunuda yapamaz ama ) yani iplerin elimizde olması lazım.

En iyisi sanırsam devlette memur olarak çalışmak, sözleşmemi yaparım her ayın başında maaşım hesabımda olur. ama sisteme her türlü bağlı kalıyoz yine

anladım mark zuchberg, Jack Dorsey, larry page, bill gates gibi şanslı veletler olarak dogmadıysak, sisteme baglı kalmak zorundayız

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:55:07 -->-> Daha önceki mesaj 01:50:48 --

OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah ulan ah şu halimize bak! Binlerce ajansı mahvettiler. Bu yapılam hareket ile ajansları zor duruma soktu işssizlik yine artacaktır. Aileme "artık para bilişimde" dedim ama artık demicem daha doğrusu diyemicem. Bakalım Twitter dan açıklama gelecek mi?
Hocam bilişimden umudunuzu kesmeyin, adınıza üzüldüm, twitterla alakalı bir iş mi yapıyordunuz ?