Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savaşta herşey mubahtır Şaka bir yana hacklink bir nevi şerefsizlik demektir.Çünkü musade olmadan kendi zevkine göre usulsuzluk yapmaktır.
Rakibimin önüne böyle gecmem demek haram lokma deme ile aynıdır.O yüzden hiç bir zaman yasal olmayan,hadisz işler yapmadım...
Peki ne yaptım.Benim bir kaç tane konumda şu var hocam.Seo öyle çok yüksek şey değil aslında sadece biraz çakallık biraz bilgi ve mantık yürütmek.Ben kalkıp defter defter dolasıp çöpe dönmüş sitelerden nofollow link almaktansa,gidiyorum web tasarımcıyı buluyorum ya da site kurucuların.Konusuyoruz muhabbet falan sonra abi diyorum benim söyle bir sitem var bana bir kıyak yapsan eklesen sana da sorun olmıcaksa.Uygun site ise kabul ediyorlar cogunluk müftülük siteleri v.s.Onuda yapamadıgım zaman oldu ilçe müftülük ve saadet partisine site acıp altın web tasarım izmir rent a car yazıyorum.Bunlar karsı tarafında bilgisi dahilinde yapılıyor.Belli sitelere.Pr 8 sitelere gelince bunlarda genelde eş dost siteleridir.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Hımm enteresan ,bunu uygulayabiliyorsan gerçekten güzel.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek.Yabancı sektorden bir site tr site açtı türkiye sektorune girdi.Kendi sitesinden bir footer link vermişti çogu kelimede kafaya oturmuştu sektordeki.Bugun filitreye girmiş gerilemiş kaybolmuş durumda.Dikkat etmek gerek.