MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anladınız beni hocam. Demek istediğim olay Backlink. Elbette Başka çalışmalar yapılıyordur. Ama ben Şahsen SEOhocasi'nin web yöneticisi olsam google wmtools'ta gelen linkleri kontrol eder, çöp olanalrı iptal ederdim.

Tema konusunda da emin olun bir çok blog sahibi temaları kullanıyor ve linkleri kaldır[a]mıyor ( Function.php ile Sorgu Yapılıyor Temalarda) ve bundan dolayı çoğu kişi ya kaldıramıyor yada emege saygı diye kaldırmıyor. Sonuçta bunların da Hatırı sayılır etkisi mutlaka Vardır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:31:07 -->-> Daha önceki mesaj 17:26:28 --

Hocam ben kendimi her iki tarafın yerine koyarak cevap yazdım. Saat 5 konusunu mubağala yaptım. Ama o kadar çok mağdur gördüm ki Adam/lar parayı alıyor sonra 1 hafta boyunca ulaşamıyorsunuz. Bu sadece Seo Firması konusunda değil, bir çok alanda böyle.
Yani ben şuan için R10 platformunda home/office olarak çalıştığım için sabah 10 ila akşam 12 arası ulaşılabilir vaziyetteyim.

Yani 14 saate tekabül eder.

Ofis ortamına geçtiğimde ise sabah 09:00 ila akşam 18:00 ya da 19:00 olacaktır muhtemelen.

Diğer dediklerinize katılıyorum.