Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Seohocası tema dağıttı." Temayla bu işler olsa bir tema download sitesi açardık hepsinden sitemize link verirdik her kelimede kafaya gelirdik.Bu işler temayla olucak işler değil.Tema dağıttıgın zaman bir süre sonra o link kalkabilir,site kapanabilir ki büyük kısmı kesin kapanır,spam site açabilirler buda büyük negatif etki yaratır.

Ha yok illada temayla öle diyorsanız kimseyi tutan yok,tema dağıtın sonuçlarına bakın
Yanlış anladınız beni hocam. Demek istediğim olay Backlink. Elbette Başka çalışmalar yapılıyordur. Ama ben Şahsen SEOhocasi'nin web yöneticisi olsam google wmtools'ta gelen linkleri kontrol eder, çöp olanalrı iptal ederdim.

Tema konusunda da emin olun bir çok blog sahibi temaları kullanıyor ve linkleri kaldır[a]mıyor ( Function.php ile Sorgu Yapılıyor Temalarda) ve bundan dolayı çoğu kişi ya kaldıramıyor yada emege saygı diye kaldırmıyor. Sonuçta bunların da Hatırı sayılır etkisi mutlaka Vardır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:31:07 -->-> Daha önceki mesaj 17:26:28 --

WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir görüş olamaz, yanlışlarınız var.

Dediğiniz referans olayı doğru fakat kendini bilmez insanların o referanslara ne yapacağı malum.

Ayrıca, insanların özel hayatı olduğunu unutmamak gerekir. Zira akşam 8'de ya da gecenin 10'unda size kimse destek vermek zorunda değildir öyle değil mi? Olayları kendi açımızdan değil karşı tarafıda düşünerek yorumlamalıyız.

Kısacası benim oyum objektiflikten yanadır.
Hocam ben kendimi her iki tarafın yerine koyarak cevap yazdım. Saat 5 konusunu mubağala yaptım. Ama o kadar çok mağdur gördüm ki Adam/lar parayı alıyor sonra 1 hafta boyunca ulaşamıyorsunuz. Bu sadece Seo Firması konusunda değil, bir çok alanda böyle.