Seohocasi Tema dagıttı. Çok kişi kullanıyorda ordan gelen backlinklerle siz de sıralamada olurdunuz hocam.
Bana göre seo Firması seçecekseniz en önemli olan referanslardır. Ancak burada da unutulmaması gereken şöyle birşey var. Ben Seo Firması olsam, 10 tane Rekabeti yüksek Farklı Kelimelerden siteler çıkarırım. Örneğin Oyun, Film izle vs. Bunları referans gösterecek seviyey getirdiğim an büyük dönüş alırım. Ama aslında referans göstermek için bu sitelere çok emek verdim, bundan sonra gelecek olan oyun sitelerine aynı emeği veremeyebilirim.
Bence olaylara bu mantıkla da bakın. Kimse Batırdığı siteyi referansa Yazmaz. Bu yüzden mutlaka iletişim içinde olabileceğiniz Bir firma seçin. Saat 5 oldu diye dükkanı kapatıp, telefonuna bakmayacak adamlara iş vermeyin
"Seohocası tema dağıttı." Temayla bu işler olsa bir tema download sitesi açardık hepsinden sitemize link verirdik her kelimede kafaya gelirdik.Bu işler temayla olucak işler değil.Tema dağıttıgın zaman bir süre sonra o link kalkabilir,site kapanabilir ki büyük kısmı kesin kapanır,spam site açabilirler buda büyük negatif etki yaratır.
Ha yok illada temayla öle diyorsanız kimseyi tutan yok,tema dağıtın sonuçlarına bakın