Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet en mantıklısı reknova zaten 1. sırada hemde o siteyle.Seohocası bunca zaman orda olmasıda bir başarı ,fazla efor göstermiş olabilir ama doğru bir strateji.Seozeo, benim bildiğim türkiyenin seomuzu olucaktı ne öle bir yapısı var nede seo kelimesinde bir varlık gösterebiliyorlar.O kelimeye kasmıyoruz gibi mazeretleri olabilir.
Marmaraweb ne kadar spam, hacklink yapıyor bilmiyoruz ama enteresan bir şirket düşünülebilir.

Benimde size bir seo borçum var önceden Bazı şeyler üzerine çalışıyorum başarı sağlarsam size ulaşıcam
Seohocasi Tema dagıttı. Çok kişi kullanıyorda ordan gelen backlinklerle siz de sıralamada olurdunuz hocam.

Bana göre seo Firması seçecekseniz en önemli olan referanslardır. Ancak burada da unutulmaması gereken şöyle birşey var. Ben Seo Firması olsam, 10 tane Rekabeti yüksek Farklı Kelimelerden siteler çıkarırım. Örneğin Oyun, Film izle vs. Bunları referans gösterecek seviyey getirdiğim an büyük dönüş alırım. Ama aslında referans göstermek için bu sitelere çok emek verdim, bundan sonra gelecek olan oyun sitelerine aynı emeği veremeyebilirim.

Bence olaylara bu mantıkla da bakın. Kimse Batırdığı siteyi referansa Yazmaz. Bu yüzden mutlaka iletişim içinde olabileceğiniz Bir firma seçin. Saat 5 oldu diye dükkanı kapatıp, telefonuna bakmayacak adamlara iş vermeyin