tisinamy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ey güzel, bilinçli, gerekli düşüncelere sahip, herşeye hakim ve yazdığı yorumu araştırarak yazan kadim dostum. Sizinle TARTIŞMAYACAĞIM. GSS Priminin ne anlama geldiğini araştırmanızı önereceğim sadece. GSS Prim borcu herhangi bir sağlık hizmetinden faydalandığınızda ortaya çıkan meblağ değildir. Benimde borcum ve ibraz edip sildiremediğim kısım ASKERDEN GELDİKTEN SONRAKİ 1 AYLIK KISIM YANİ OCAK 2012 DÖNEMİNE AİT. Askerlik bu işin mazereti değil zannımca. Askerlik süresi dışında çünkü.

Tarafıma yaptığınız yorumda ayrıca rica ederim haddinizi aşan cümleler sarfetmeyiniz BİLİNÇLİ TOPLUM... Sağduyulu ölçülü yazılan yorumları eleştirileri varsa eksikliğimi haksızsam kabul ederim ama sizin yaptığınız SAYGISIZLIK. Tartışmaya çevirmeyelim lütfen...
Bu kadar mağdur olmuş insan varken yaptığınız yorumla en büyük saygısızlığı yapan sizsiniz. Ben soylediklerinizin hiç birine katılmadığim gibi, bilgi sahibi olduğunuzu da sanmıyorum. Verdiğim somut bir örneği dahi ne yazık ki anlayamamışsınız. Tartışmıyorum, hakkımi arıyorum. Bilinçsiz bir toplumuz.