Site bydewa nickli üyeye satılmıştır, ilginize teşekkürler.

Site adresi: pm isteyiniz. ( kadin**.net )
Site için istenen fiyat: 4750 TL
Sitenin aylık getirisi: 1000 TL (aşağıda detayları verilmiştir)
Sitenin açılış tarihi: 06.04.2010 (4 yaşında, 4 yıldır aktif)
Kategori, sitenin içeriği nedir: kadınlara özgü içerikler (kadın, moda, güzellik, sağlık, hamilelik, zayıflama, yaşam, yemek tabiri, astroloji, rüya tabiri)
Günlük hit sayısı: 600 (uzun zamandır ilgilenilemiyor)
Ziyaretçi kaynağı: (%65 google - %15 direk giriş)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 yaşında, Pagerank 4
Hosting dahil midir: istenirse 1 ay idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Site Güncel Durumu: Siteyle son 1 yıldır aktif olarak ilgilenilmemektedir. Geçtiğimiz yaz 2 ay kapalı kalarak 2-3k hitden düşüş yaşamıştır. Sitede 1500'e yakın özgün yazı bulunmaktadır. Bundan ziyade benim hedefim daha çok nokta atışı yaparak hit sağlamaktı; buna uygun detaylı konu listesi çıkartıp 8-9 yazıyı iyi hazırlayıp kastım ve sadece bu yazılardan 2k hit sağladım.

Daha sonra sektörel olarak hit getiren konuların tüm listesini ve detay analizini çıkarttım, (siteyle birlikte verilecektir) toplamda 200'e yakın konu başlığı mevcut, analize uygun yazılıp girilmesi gereken;

Gelir Modeli: link ve tanıtım satışları. (Adsense yerleşim optimizesi yapılırsa ordan da birşeyler gelebilir) Site kaliteli olduğu için sürekli satış yapabilecek kapasitedir. Gücünü burdan almaktadır. Sabit sürekli uzatılan linkleri mevcuttur.

Site 4 yaşında, Son 2 yıldır pagerank 4, dmoz kayıtlı markalaşmış kadın sitesidir. Dmoz Kadın kategorisine kayıtlı 14 siteden biridir. Son zamanlarda ilgilenilmediği için küçük bir düşüş yaşadı. Sitede çok fazla emek var ziyan olsun istemiyorum, ilgilenecek bir kişiye satmak istiyorum. Nasıl ilgileneceğini de detaylı püf noktaları ve taktikler ile anlatacağım.

Gelirler:
  • Link Satışı: (3 aylık 75 TL) x 12 = 900 tl/3 ay = 300 TL/ay (düzenli ve sabit ödemeleri olan 6+ link mevcuttur)
  • Tanıtım Yazısı: (Haftada 8-12 satış) x 4 = 600 TL/ay (Günde 1-2 yazı isteği gelmektedir.)

Not: Buradaki satış konumdan göreceğiniz üzere; satış günceldir yazdıktan sonra (26.12.2013) 2 günde 8 istek geldi. Genelde 1'den fazla yazı veriliyor, ben minimum ortalama kazançları yazdım. Devamına baktığınızda aynı örnekleri görebilirsiniz, ben vaktim olmadığı için konunun üstüne çok düşemedim. En geç 1 hafta içinde tüm link alanları dolmaktadır. Diğer reklam seçenekleri de devreye sokulabilir. Görmenizi istediğim nokta: potansiyel.

Sitenin yanında verilecekler:
  • Sosyal Medya ve Paravan Blog hesapları: facebook 5 bin, twitter 500, google+, delicious, friendfeed, diigo, wordpress, blogspot, livejournal, publr, plurk, identica. Hesaplar 2+ yaşlardadır ve çok uzun süredir ana siteye link çıkılarak beslememiştir, aktif kullanılabilir.
  • Adsense Hesabı: İçerisinde 100 TL mevcut, kullanıma hazır.
  • Hürriyet Bumerang Hesabı: Platin üyeliğe sahiptir ve düzenli olarak teklif almaktadır.
  • Domain: 2015'e kadar uzatılmıştır, isimtescil hesabına ücretsiz transfer edilir.
  • Yeni Konu Başlıkları: Kadınların en çok aradığı konu başlıklarının listesi ve her konu başlığı için nelerden bahsedileceği, alt başlıklar, hedef keyword .vs detaylı analiz tablosu, 200'e yakın yazı başlığı (yukarda bir örneği mevcut).
  • SEO Danışmanlığı: 4+ yıldır kadın siteleriyle ilgilendiğimden birçok şeyi tecrübe ettim. Siteyi hitlendirme adına skype'dan ücretsiz olarak işin püf noktalarını ve taktiklerini danışmanlık adı altında vereceğim. Doğru makale yazım tekniğinden, ziyaretçileri memnun edecek diğer birçok püf noktaları paylaşılacaktır.