Onlarca sektör var emin olun, internete 1 saatinizi ayırın.
Düşünün, ben günlük hayatımda neler yapıyorum, neler arıyorum?
Emin olun sizler gibi düşünen ve birşeyler arayan binlerce değil yüz binlerce insan vardır.
Sonra açın ve bakın kelime plânlamasına. Aradan beğendiğinizi seçin ve uygulayın.
Film sektöründe tanıtım yazısı etkili olur.
Lâkin çok kaliteli sitelerden almanız lazım. 10TL'den devamlı satış yapılan 1000 siteden tanıtım yazısı da alsanız fayda etmez.
Trustrank, domain otoritesi, hit gibi durumlara dikkat etmeniz lazım. Pagerank en son bakacağınız şey olsun. Pagerank'ı 1 olan bir sitenin Trustrank'ı 6 olabilir. Fakat Pagerank'ı 6 olan bir sitenin Trustrank'ı 2 de olabilir.
Film sektörü için film açıklamalarını özgün değil, eşsiz yazmalısınız.
Özgün yazmamalısınız demiyorum, Panda'ya takılmamak için özgün yazın. Lâkin başarılı olabilmek için her sektörde eşsiz olmak gerekir.
Filmin fragmanını izleyip kendi görüşlerinizi yazabilirsiniz, bu eşsiz olur.
Örneğin sıfırdan bir tasarım yaptırabilirsiniz.
150TL'ye ana sayfayı çizdirirsiniz,
50TL'ye kategori sayfasını çizdirirsiniz,
50TL'ye de film izleme sayfasını çizdirirsiniz.
Forumda HTML5 arayüze bu tasarımı giydirecek ve uygun fiyatlara yapacak kişiler var.
Bunu sıfırdan yaptığınızda sitenizin kodlama yapısı da içeriğiniz gibi "eşsiz" olur.
300-750TL arası bir harcama yaparak tamamen eşsiz olabilirsiniz.
Tasarımın içine bir de editörün yorumu kısmı ayırırsınız, o kısımda da yukarıda söylemiş olduğum kendi yorumlarınızı paylaşırsınız.
SEO çalışmaları içinse alttan üste doğru yol katetmek çok para gerektirir.
Basit kelimeler var, film izle'nin türevleri.

Bu kelimelerde ana sitenizi kasıp belirli bir otorite sağlarsanız, alt sayfalarınız kendiliğinden görüntülenmeye başlar.
Ücretsiz bir paravan blog sistemiyle tüm alt sayfalarınızı besleyerek belki biraz ilerleme katetebilirsiniz.
Fakat yaklaşık 250-2000TL arası gideri olur. Garantisi de olmaz. Zaten ***** bir sektör, iki gün sonra patlarsa vay halime dersiniz.
2000TL'ye 10 tane niche açarım, 20 tanıtım yazısı alırım 10 tane site başı, 40 güne de yayarım.
Benden iyisi yok vallahi o hâlde.