Bende iPhone 4s var android; 15-16 aydır kullanıyorum. Son sıralar işte çekmeme problemi, 3g olmaması, arka kamerası tatmin etmemesi gibi bazı sorunlar yaşıyorum onlarda artık tuzu biberi oldu bana.

Yeni replika alacağım şans meselesi bu işler biraz. Benim arkadaşım aldı s3 mini orjinal kasko yaptırdı telefon durup dururken 1 ay içinde bozuldu kaskoya gönderdiler yada servise (detayını bilmiyorum tam olarak.) telefonu yapamamışlar ve telefonun bir miktarını mı yoksa hepsini mi ne verdiler ücretini buda telefonsuz kaldı şuanda.

Yeni replika alıp şansımı deniyeceğim açıkçası. Umarım yine aynı pozisyonda güzel güzel kullanabilirim. Replikalarda; kamera, batarya, donma - kasma, yazı hataları, hatta bazen çekmeme veya internete erişememe tarzında sorunlar bol olur genelde.

Ben öğrenciyim bu fazla bütçem olmadığı için kullanıyorum. O parayada 2. el telefon almam güvenmem. 50 tane dümenci var piyasa da artık. Her yerde böyle bu zaten bilirsiniz.
Elalemin kullandığı 2. el ne yaptığını bilmediğim telefon almaktansa sıfır replika almayı tercih edenlerdenim. He benim orjinal telefonum yok muydu vardı ama samsung s3353 orjinal telefondan android telefonlar daha iyi.

En azından orjinal telefondan üstün performans sağlıyor.
İyi günler.