Replika telefon demek SORUN demek, bunu replika telefon satanlar zaten biliyor da alanlar hangi kafayla hangi mantıkla alıyor benim kafam bunu almıyor.
Hangi forum sitesini açsan, hangi şikayet sitesini açsan replika telefonlarla ilgili şikayetler ile dolu. Bu forumda da replika alıp ondan sonra "ayy imei'm klonlandi, ayy dokunmatik basmıyor, ayy bataryam 3 saat bile dayanmıyor, internete giremiyorum.... Vs vs" diyen insan dolu.
Şimdi diyeceksiniz Garantisi var. Ben de diyeceğim Eee yemişim garantisini. Bir Samsung, Nokia, Sony, Htc, LG, Huawei markalarındaki ariza yüzdesine bakın bir de replika telefonlardaki arıza yüzdesine bakın. Replika telefon alan adam sorunlarla uğraşmayı, yedek parça hatta o telefonu tamir edecek tamirci aramayı falan çok seven adam olmalı. Yoksa replikaya vereceğin 200-300 tl ile git 2.el Iphone 3 al daha uzun süre kullanirsin telefonu.
Replika alan adam peşinen kabul etmeli arızalarda satıcının başını ağrıtmayacağını.
Bugüne kadar dukkanda replika telefon satmadım ama replika telefon alıp ayy şuyu çalışmıyor ayy buyu çalışmıyor diye gelen insanla dolu ortalık.
Bir de orjinali için olan kılıf replikasına uymayınca kılıflara b.k atanlarla, telefondaki sorunu çözemeyince bir de telefoncu olacaksınız diyenlerle dolu.
Replika müşterisi garip bir kitle.
Aranizda da var, bazılarınız kizacak belki de, hatta en çok replika satanlar kızacak ama replika telefon almak bana göre enayilikten, parayı çöpe atmaktan başka birşey değil.
Nedense yazasım geldi. Hayırlı geceler...
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi