Şuan bana laf soyleyen coktur ancak gerçekten çok paralar heba oluyor soyle soyleyim e book veya taktik alacaginiz paralar ile twitter facebook sayfalari alin ki izleniminiz artsin.
Ben bu zamanda sosyal medyanın her türlü işe yaradığını sonuna kadar inanıyorum ve bu yönde çalışmalarımı yapıyorum.
Genelde diyeyim sonra kimse üstüne alınmasın. Türkler birisi bir şey paylaşınca alıntılayıp cevaplamıyor tabiri caiz çalıp paylaşıyor. Yabancılar beğendikleri beğenir, paylaşırsa paylaşır. Mesela birini twitter, g+ 'da takip ettiğimde yabancılar genelde dönüş sağlıyorlar.
Yabancılar sanki daha sadık gibiler...
Ayrıca şöyle bir durum var; forumda birisi e-book veya başka bir şey sattığında konusuna bir şey yazamıyorum. Yazdığımda satışı baltalamış oluyoruz.