hocam iş araştırmada bitiyor. milletin deli gibi aldıgı e kitapların başlıklarını google da aramak aklına gelmiyor.
kanal nasıl açılır
nasıl ayarlanır
nasıl video yüklenir
vs
vs
bir zahmet edip arasa zaten google da bulacak. bizim insanımız para verip almayı seviyor aldıgı ürünü de okumaz eminim kendimden biliyorum yarın okurum ertesi gün okurum diye tonla gerek e book gerek normal kitap dolu her yer.
biri çıksa ücretsiz yazsa onu okur sonuna kadar sonrada der ki bunlar her yerde yazan şeyler ama kitaba para vermiş ona demez. garip bir milletiz vesselam
ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretli verilenlerin çoğu zaten ücretsiz veriliyor Millet allayıp pullayıp, ballandıra ballandıra e-book satıyor Yok garantili, yok şu yok bu...

Bana kalırsa Youtube:
  1. Güven
  2. Özveri
  3. Tecrübe

ister. sonrasında birazda şansın varsa gelsin paralar. Burada en büyük kayıp hırs olacaktır.

Garanti kazanç vs.. Youtube için hiç bir şeye para vermem sadece VDS / BOT için para veririm o da zaman kaybı yaşamamak hızlı işlem yapmak için.

Bazen bende düşünüyorum, e-book mu çıkarsam diye. Bir tane tasarımcı bulup caf caflı bir tasarımla bilindik şeyleri hiç bilinmiyormuş gibi anlatasım geliyor