Merhaba arkadaşlar yıllık ücretini ödeyip sunucu kiralayacağım 1 yıllık ödedikten sonra 2 ay sonra kapanıp yan yattı çamura battı ayakları ile daha ulaşamadığım firmalar oldu başıma 2. kez geldi 3. yü de yaşamak istemiyorum bu sebeple bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
Sunucu ile alakalı fiyatları yüksek olmayan hangi firma ile çalışılmalı böyle şeyler yapmaz dediğiniz ?
Aslında inetmar ile çalışmak istiyorum şuanda bir kaç tane sunucu hizmetimiz var ama çok pahalı oldukları için alternatif yollara bakıyorum.
Firma seçerken birçok kritere bakılmalı;
- Yer sağlayıcı belgesi falan bence çok önemsiz. Çünkü verigisiz çocuk bile çok kolay alabiliyor
- Vergi levhası önemlidir. Ve eğer LTD, A.Ş. gibi şirketlerden hizmet alırsanız bu firmalara biraz daha güvenilebilir. Çünkü vergi mükellefiyeti kadar kolay yürümez işler. Vergi mükellefiyeti bakkal vs gibi dükkanlarda kullanılan sistemin aynısıdır.
- İkinci olarak yatırımlara bakılmalı. Gerçekten firma yatırım yapmış ise piyasadan kolay kolay kaçmaz. Çünkü yatırımları vardır.
Vs. Vs.
https://www.r10.net/dedicated-server-...panyalari.html konusundan paketlerimizi de inceleyebilirsiniz.