ReadyForAction adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu parayı ödemek değil mesele hocam, aslında önemli olan ne için ödediğindir. Haksızlığa boyun eğip gidip bu parayı ödemektense, haklı mücadelemi vermek ve en azından hakkını arayan insanlar olduğunu göstermek istedim. Ben o parayı kazanmak için bir emek harcadım. Peki ya bu parayı benden isteyenler, neyin karşılığını benden alıyorlar ? Namert'e boyun eğmeyeceğim. Bir çok yere şikayet ettim. Gerekirse mahkemeyede gideceğim. Bu arada e-icra olayı umrumda bile değil. Gelsin hesabımdan o parayı tahsil etsin. Ben gidip bu parayı ödemem. Keşke diyorum sgk'dan falan birileri gelip bu parayı tahsil etmeye çalışsada kafa göz dalsam.
En son mevcut iktidara oy vermiş biri olarak söylüyorum;
Elinizi vicdanınıza koyun ve mart ayı sonunda oylarınızı ona göre kullanın. Bugün bize, yarın size. Artık partilerden nefret ediyorum. Siyaset'den midem bulanıyor. Hepsi birbirine laf sokma peşinde, bir de ülkeyi yöneteceklermiş. Hadi ordan, daha fazla konuşursam kötü olacak neyse...
İşte, çıkan borçlarda kademeliydi. Atıyorum, zamanında bu yasa çıkınca başvurup gelir testi yaptıranlar kriterlere göre basamaktan ödüyor. Ama ben mal varlığımı beyan etmek istemiyorum diyenler zengin statüsünde en üst basamaktan borçlandırılıyor. Valla ne diyim, bizlerin parası nerede birikiyorsa, alev alsın da yansın cayır cayır. Başka da birşey demiyorum artık..