Konuyu hortlatayim.

sonrasinda olay soyle cerayan etti. https://www.r10.net/sikayetim-var/113...ayetciyim.html bu acmis oldugum sikayet konusundan dolayi sikayetci oldugum kisiyi banlatinca, geldi bana yazdi. 01-11-2013

Alıntı
merhaba
dedi
Alıntı
merhaba
dedim
Alıntı
İsmail i şikayet etmişsiniz ve moderetorde sormadan size inanarak banlamış. Pardonda hangı temanızı çaldı?
dedi
Alıntı
****** temasini oldugu gibi calmis murat bey.
dedim
Alıntı
******benım iznimle acılmıs ve hala devam etmekte olan bir site. Sahibi ancak calıntı dıye sorun yaratabilir. cunku temayı satın aldı kendısı.
dedi
Alıntı
murat ben mustafa yim, ve o temayi ben ucret odeyerek yaptirdim adam tamayi oldugu gibi almis ve kullanmis, sadece slideri cikarmis.
dedim
Alıntı
mustafa adam sana backlink verır ne dıye banlatıyosun adamı. bir backlink alsan site tavan yapar oda sneınle aynı kategorıde
dedi
Alıntı
1 aydir sikayet konusu acmisim neden gelip kendisini savunmuyor ? birde yazmis oraya ***** temasi ornek alinarak yapilmistir diye.
dedim
Alıntı
bana sordu senmı sıkayet ettin ustad dıye. adam senle aynı kulvarda bile degil sen sikayetını geri al sizi tanıstırım. turkıyede 2 site var zaten saglam biride o
dedi
Alıntı
tanisalim, skype : *******
eklesin goruselim.
dedim
Alıntı
sen sıkayetınıde geri alda adamı magdur etme. sitesindekı acıkları soruyor burda
seklinde konustuk ve konu kapandi sikayetci oldugm ve banlanan ismail ismindeki arkadasin banini actirdim ismail ilede tanistim gercekten temiz yurekli bir insan kendisi tema yaptirmak icine birine ucret odemis adam da gelmis benim temayi calip buna satmis.

Ismail arkadas ile konustukca kaynastik, bana sonuna kadar yanimdayim deyip sonra arkasina bile bakmayan adamdan cok fazla yardimi dokundu sagolsun halende en cok gorustugum arkadas diyebilirim.

derken murat efendi ismail ile bozusmus, tamam anladim bozusmus olabilirsiniz fakat adam diyor ki benim konusmadigim adam ile sende konusma diyor. bende o sizin aranizdaki problem beni baglamaz sen konusmuyorsun diye bende konusmayacak degilim kusura bakma vss dedim, bu defa ismaile acik tehditler savurmaya basladi hatta banada cokca yazdi ismailin sitesi yeni yila girmeyecek seklinde acikca tehditte bulundu, derken yeni yilin ilk haftasi garibim ismailin domaini calindi tabiki biz bu adamdan bildik cunku acikca tehdit ediyordu. ha ismailden nefret etmesinin sebeb ise bana verdigi banklink kaldirdi ve google da beni gecti bunun gibi sacma bir sebeb ile tehdit ediyordu.

derken bizim ismail gitti yeni bir domain aldi adam yine tehdit etti, ben musade etmedigim surece bu alemde kimseye ekmek yok dedi ve garibim ismailin sitesine hacklink ile anti seo yapmaya basladi, ve derken geldi tekrar bana bulasti, ismailin sitesinden konu aliyorsun alamazsin dedi, bende alirim neden alamayacakmisim vss dedim, ya benden yada ismailden konu alacaksin ismailden alacaksan benden konu alamazsin vss dedi, bende kendisine konu almamam icin kendisinin konu eklemeyi birakmasi gerektigi aksi takdirde her turlu konu alacagimi soyledim ve beni tehdit etmeye basladi ve simdi ise hacklink ile bana ***** **** kelimesine anti seo yapiyor, ha ben tespit ettigim linkleri kelimeye dokunmadan kendisinin sitesine yonlendiriyorum fakat demem su ki adam serefsizin alcagin teki cikti.