Merhaba arkadaşlar, allgamecheats.org adlı domainimi satıyorum.

Domain tüm oyun hileleri anlamına gelmektedir, bir kaç ay önce satın aldım ama vaktim olmadığı için değerlendiremedim.

Proje nedir?

Proje online oyunların oyun hilelerini ücretli olarak satabileceğiniz bir site projesidir, bu site için ücretli olarak bir wordpress teması satın aldım domaine lisanslı ve bazı içerikleri kendim ekledim.

Site şuan hatalı ama yinede ön görünüş için girip kontrol edebilirsiniz.

Mantık nedir?

Üstte yazdığım gibi ücretli online oyunların hilelerini belirli bir ücret karşılığında satacaksınız.

Hileleri nereden tedarik edicem?

İlikecheats.com gibi sitelerden 10 dolara alıp 10 dolar komisyon koyarak yani minimum 20 dolara her hileden %50 komisyon geliri elde edeceksiniz.

İnsanlar neden kendi sitesinden değil de sizden alışveriş yapacak?

Türkiye'de hiç bir site oyun hile satışı yapmıyor, bu işi yalnızca yabancılar yapıyor ve onların ödeme metodlarıda PayPal ve kredi kartı ile sınırlı olduğu için 18 yaş altındaki genç kardeşlerimiz satın alamıyor.

Bir rakibiniz ve bu alanda uğraş veren başka bir site olmadığı için satışını yapacağınız her hile direkt olarak google 1. sayfa 1. sıraya oturacaktır.

Örneğin battlefield 4 hile satışı yazıp googlede arattığınız zaman bir tane bile Türkçe doğru düzgün sonuça ulaşamazsınız.

Bu alan adını satın aldığım tema ve limitsiz hosting ile birlikte satıyorum, düşündüğüm ücret 250 TL'dir en fazla 1 hafta uğraşarak siteyi adam ederseniz size uzun vadede sadece telefon açıp veya skypeden yazışarak ciddi anlamda güzel paralar getirecektir.

NOT: bu sadece benim kafamdaki projedir alan adı gördüğünüz gibi markalaşmaya müsait son derece güzel ve akılda kalıcı bir alan adıdır, normal bir oyun hile forumu, oyun şifresi blogu gibi içeriklerde de kullanıp google adsense gelirleri elde edebilirsiniz.