Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beta aşamasından bu yana kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Sistemin geliştirilmeye devam edeceğine ve sektörde lider olabileceğine inanıyorum.

Başarılarınızın devamını dilerim.
Refernas olduğunuz için ve düşünceleriniz için çok teşekkürler.

PlusTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem çok güzel ilerliyor. Yalnız sıkıntılarımız var.

Bir önceki arkadaşın da dediği gibi, ıslak imza olayı gönderim vs. vakit bulamadığımızdan bir türlü ilgilenemedik ve bu yüzden aktif edemedik. Neredeyse bir ayı dolacak olan hizmeti hiç kullanmadık. Buna bir kolaylık düşünülebilirse gerçekten iyi olur.

Ayrıca faturanın 3 ay ötelenmesi de yapılmadı halen. Muhtemelen yoğunluktan kaynaklı.

Son olarak iki numarayı tek hesapta kullanabilme özelliği halen olmadığından, sistem ilk açıldığındaki ayırttığımız numarayı da santrale ekletemiyoruz. Umarım bir karışıklık olup ayırttığımız numara başkasına verilmez.
Merhaba,

Sözleşme bizim tercihimiz değil ne yazık ki. Keşke sözleşme zorunlu olmasa da anında aktivasyon yaparak satışımıza devam etsek çok daha güzel olurdu.

Sözleşmelerin kargolanmasında aslında ücretleri Bulutfon ödediği için herhangi bir kargo şirketini arayıp adresinizi verseniz onlar kapıya gelip gönderinizi alıyorlar diye biliyorum.

Diğer konularla ilgili ayrıca destek@bulutfon.com a yazarsanız yardımcı olalım.

Referans olduğunuz için teşekkürler.