// Konu benim tarafımdan açılmamıştır r10 yönetimi ıp log kayıtlarından bakabilir, satışlar kapanmıştır açılan konular ve satılan domainler Okan Fidan adına yapılmamıştır bu hesabın şifresini bilen başkaları tarafından yapılmıştır hesabımın şifresini değiştirdim konuda yazılan skype adresi ile iletişim kurarak aldığınız domainlerin ücretini geri alabilirsiniz. Tabi istiyorsanız eğer sıkıntı yaşamaz iseniz kendiniz bilirsiniz saygılarımla.
Bu mesajı siz yazdınız değilmi ?
Bu konu sizin tarafınızdan acılmamışsa neden yenı bir konu acıyorsunuz ? Okan fidan adına domain reglenmemişse neden hale domain reglemeye devam ediyorsunuz ?
Neden kendi üyeliğinin ip logları incelesin diye modlara bildirimde bulunuyorsunuz ? Kendi hesabınızın şifresinin çalındığını söylemişsiniz.Hala satış yaptığınıza göre bu yorum şuanki online olan kişiye yani size ait değil hesabın gerçek sahbine ait
Umarım modlar gereğini yapar.