Bu dediğiniz şey oyun sektöründe çok saçma. Film sektörü, oyun sektörü v.b gibi sektörlerde 1 gün hit alırsınız 2. gün alırsınız 3. gün aşağılara doğru yol gözükür.
Çünkü rakip sitelerin otoriteleri çok ama çok fazla. Birde bütün sitelerin ağı var.
---
@Rakipsiz;
Domainin keyword fakat sorduğun sorunun cevabı tam olarak şu:
Title ve alt sayfa ayarlarını yaptım. Domain keyword fakat ne hikmetse şuanda Title ayarlarındaki 3 kelimede yoksun
Biraz bekle ve yeni index aldığında oturduktan sonra sıralamaları kontrol et.
Title ve description'un ne kadar önemli olduğunu kendi gözlerinle gör ve öğren hocam.
Alt sayfalarında da kesinlikle post title'ın yanında category ya da home title kullanma. Bir sayfa tektir, sayfa benzerliği (on page duplicate content) oranı ne kadar az olursa o kadar iyidir.
Ayrıca telefon numaramı bıraktım.
title kisminda oyun adi + kategori adi kullanirsan kategorin siralamada yukselise gecer. bunu kanitlayabilirim. 0 backlink ile 2. sayfaya kadar getirebiliyor bu tarz calismalar. tabi ana domain in otoritesi de onemli.
Ek olarak 4-5 yil oyun sektorunde bulunmus biri olarak soyleyebilirim ki yakin gelecekte 3-4 yil sonra flash oyun sektorunun hitlerinde azalmalar olacak. Ciddi derecede dususler meydana gelecek.