Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese Merhaba ;

Arkadaşlar PR'li Domain Satış İşine gireceğim, 2-3 Kişilik bir ekibiz geceleri uğraşıp PR Değerli Düşen domainleri regleyip satmaya çalışıyoruz,reg fiyatından 3-5 Tl Fazlasına

Herneyse Bana Reseller Lazım Fakat İsteklerim Çok Basit Yani Ben Domain regleyeceğim,sonra hosta yönlendiricem ve içine sadece wordpress atıcam,aylık yıllız sınırsız alan vs. hiçbirşey lazım değil anlayacağınız.

Yani domaini hosta bağlayıp WordPRess Atacağım içine ki google'da index alsın 1 tane ve infosu çıksın,sorgulandığında PR Değeri Gerçek mi Değil mi diye görülsün.
Bu kadar basit bir istek,işlemci hızıdır şu bu gerekmiyor. Tek istediğim sınırsız alan adı kayıt ekleyebileyim. Yani sürekli domainleri buldukça satın alıp hosta bağlayacağım ve içine wp atacağım bu kadar,sınırsız alan adı ekleyebilmem yeterli. Ne kadar ücretten sağlarsınız mesaj atarsanız dönüş yapacağım

Bu arada reseller işinden hiç anlamıyorum
Tam size göre kampanyamız 2stok kalmıstır Yıllık 30TL den alabilirsiniz normalde 60TL dir

https://www.r10.net/reseller-hosting/...tmeye-bak.html

Buyrun özellikler pek yüksek değildir ek isteğiniz varsa onada elimizden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışırız

Domain sınırını sizin için 10TL ek ücrete sınırsız yapabiliriz YILLIK fiyatımız 40TL dir toplam

www.anindahosting.com
Saygılarımızla